Keresés
zaszlo

Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

 

Helyszín jellege / Elhelyezkedés - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Kastély

Konferenciaközpont

Sport & szabadidőközpont

Szabadtéri helyszín

Konferenciaterem

Kulturális központ

Oktatási helyszín

Egyéb helyszínek

Helyszín leírása - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Az egykori Nemeskéry birtok és kúria Miszlán található egy gyönyörű zsákfaluban, Tolna megyében, egy festői völgyben. A falu és a völgy varázslatos környezetet nyújt, ahol ez ember teljesen felszabadulva érzi magát. A birtok része egy gyönyörű és egyben hatalmas kert, egy kastély, illetve a hozzá tartozó egykori melléképület, a Gabonás Magtár Panzió. Az épületek eredetileg az 1800-as években épültek az akkori stílusnak megfelelően. A kastély és a panzió egyaránt teljesen, korhűen felújításra került az elmúlt évek során.
A kastély kitűnő helyszínt nyújthat bármilyen rendezvény lebonyolítására, köszönhetően gyönyörű kertjének és nagytermének. Megrendezhető a területen, illetve az épületben konferencia, csapatépítő, tréning, akár esküvő is, ezen kívül bármilyen igény szerinti rendezvény. Mindez úgy lehetséges, hogy a birtokon szálláslehetőség is adott a panziónak köszönhetően. A panzió és a kastély is rendelkezik egy-egy nagyteremmel, amely felszerelt projektorral, vetítővászonnal, székekkel és asztalokkal igény szerinti kialakítással. Ezen kívül mind a két épület konyhával felszerelt.
Csoportok számára rendkívül színes programlehetőségekkel rendelkezünk. A birtok kulturális központként is üzemel így adottak a lehetőségek bármilyen képzőművészeti, kulturális tevékenységre, vagy borkóstolóra, akár disznóvágásra is. Próbálunk vendégeink egyedi igényeinek is megfelelni, így ha bármi kérdése, kérése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Parkolóhelyek:70 db

Helyszínen szervezhető rendezvények - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Reprezentációs rendezvények
Klasszikus fogadás, partik
Konferencia típusú üzleti rendezvények
Üzleti konferencia
Kongresszus
Értekezlet
Sajtótájékoztató
Képzés, tréning
Bemutató típusú üzleti rendezvények
Termék bemutató
Kiállítás, vásár
Promóció

Szállás leírása - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

A birtokon található Gabonás Magtár Panzió az egykori Nemeskéry kúria melléképülete. Egykor kocsiszínként üzemelt majd a kastély felújítását követően ez az épület is teljeskörű felújításon esett át, melynek keretében korhű, hangulatos anyagok és bútorzat is került beépítésre és új funkciója szálláshely lett. A felújítás 2015-ben fejeződött be, azóta 8 szobával és 18 férőhellyel rendelkezik, ezen kívül teljesen felszerelt konyha, egy hangulatos nagy terasz és a földszinten egy nagy közösségi helység található kandallóval is felszerelve. A szobákhoz fürdőszoba is tartozik. A szálláshely a kastélytól 100 méteren belül található, a szobákból kilátás nyílik a gyönyörű birtokra és a festői völgyre, melyben a település is található. A szállás ára tartalmazza a reggelit és az internet használatát, de félpanziót és teljes ellátást is tudunk biztosítani.

Szálláslehetőség - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Szálláslehetőségek a helyszínen

Szoba neveSzoba számaÁgyszámÖssz ágyszám
Kétágyas szoba:5210
Franciaágyas szoba212
Négyágyas szoba144
Összes szálláshely:16

Legközelebbi szállások:

Szállás megnevezésTávolság (m)Össz ágyszám

Catering, konyha leírása - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Rendelkezik saját konyhával

Külső catering hozható


Mind a kastélyban, mind a panziónkban található konyha, melyek teljesen felszereltek. Mind tradicionális, mind nemzetközi ételek felszolgálását vállaljuk, igény szerint az étkezés mellé a szekszárdi borvidék borai közül szervírozunk kóstolót. Specialitásunk az erdélyi ételek készítése, azonban bármilyen ételek készítését és tálalását vállaljuk külön erre az alkalomra invitált séffel.

Rendezvénytermek - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Terem neveAlapterületSzéksoros ültetés (fő)U-ültetés (fő)Állóhely (fő)Banket (fő)KlímaSötétíthetőTermészetes fényInternetBérleti díj
Gabonás Magtár Nagyterem11050505050120 000 Ft/nap
Kastély exkluzív Nagyterem5025252525120 000 Ft/nap

Kiegészítő teremadatok - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Mind a két termünk rendkívül hangulatos, korhűen felújított minőségi anyagokkal és berendezésekkel ellátva.

Technikai felszereltség - Konferencia kellékek - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Asztali mikrofonokCordless mikrofonokHangosítás
VideoPC projectorMultimédiás projector
ÍrásvetítőDiavetítőFlipchart
CD-lejátszóTVLCD kijelző
TolmácsgépDiktafonPulpitus
VideokonferenciaSzínpadVetítővászon

Konferenciaszék: 50 db

Asztal: 0 db

Programlehetőségek: - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

A helyszínen bármilyen szabadtéri program könnyen megvalósítható a nagy kastélyt körülvevő birtokon. Sportolási lehetőségként a birtokon található teniszpályát tudjuk ajánlani, ezen kívül tökéletes túrahelyszín Miszla. A környéken kitűnő gyalogos vagy biciklis túrákat lehet tenni, melynek keretében meg lehet tekinteni a környék történelmi épületeit, vagy akár élvezni a természetet. A környéken található több jelentős történelmi vár is, a dégi, az ozorai és a simontornyai vár. A környéken vagy akár a birtokon borkóstoló keretében a látogatók felfedezhetik a szekszárdi borvidék méltón híres borait a boros gazdával, illetve az erre az alkalomra menüt összeállító cheffel is. A kastély mellett a birtokon található egy hatalmas gyümölcsös is, amely kikapcsolódást és programlehetőséget tud nyújtani. A kastélyba, illetve melléképületébe a különböző rendezvények szervezése mellett egyéb programok is tető alá hozhatók: igény szerint tánc, képzőművészeti vagy bármilyen művészeti tevékenység szervezésében is tudunk segíteni. Ezeken kívül nyitottak vagyunk egyedi igényekre is, például erdélyi szokás szerinti disznóvágás megrendezésére, vagy bármilyen vendégeink által felvetett ötletre.

Akció leírása - Miszlai kastély és Gabonás Magtár Panzió

Rendezvény időpontja:
Rendezvény típusa:
Akció kategóriája:
Akció jellege:
Teljes lefoglalási ajánlatÉrvényes:2017-04-01-2018-12-31
Rendezvény típusok: Esküvő, Csapatépítő rendezvény, Üzleti konferencia, Egyéb
Akció kategóriái: Nyár, Tavasz, Ősz, Tél, Vállalatoknak, Karácsony, Szilveszter, Farsang, Húsvét
Akció jellege: szállás
Ha a teljes kapacitásunkat igénybe veszi és lefoglalja, 15% kedvezményt adunk a szállás árából!
A kedvezményes szállásdíj 5 100 Ft/fő/éj reggelivel.

Ár: 5 100 Ft/fő/éjKedvezmény: 15 %